yhteistyökumppanit

savotta

Finn-Savotta suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia funktionaalisia varusteita vaativaan ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön. Painopisteenä kantolaite- ja majoitejärjestelmät, kattava valikoimamme sisältää pientarvikkeita, reppuja, rinkkoja, yöpymisvälineitä ja monipuolisia telttoja.

Toimimme sekä kuluttaja-, että B2B- ja viranomaismarkkinoilla. Asiakkaitamme ovat ulkoilmaharrastajat, pelastusjärjestöt, puolustusvoimat ja monet muut viranomaiset niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Saunanlämmityksen MM-kilpailun telttasaunat ovat Savotan Hiisi 4 telttasaunoja.

Savotta

harvia

Relaxing Moments & Natural Wellbeing

Harvia on yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille. Harvialla on vankka kokemus kiukaiden valmistuksesta jo vuodesta 1950 lähtien.

Harvia edistää terveyttä lämmöllä ja intohimona on tuoda saunomisen rentouttava ja terveyttä edistävä kokemus kaikkien ulottuville. Säännöllisesti saunominen vähentää muun muassa riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin sekä muistisairauksiin, parantaa verenkiertoa, immuunijärjestelmäämme ja unenlaatua, vähentää stressiä ja rentouttaa niin fyysisesti kuin henkisesti.

Saunanlämmityksen MM-kilpailujen kiukaat ovat Harvia M3 kiukaita.

Harvia

varjola

Varjolassa on mahdollista kokeilla monenlaista aktiviteettia, mm. koskenlaskua, koskiseikkaluja, tankofutista, värikuulasotaa, viinitastingia ja paljon muuta. Ohjelman lomaan Maalaisbistrosta löytyy herkullinen ruokalista ja kahvilan ihanat herkut. Varjolassa myös majoitut tasokkaasti luonnon helmassa, nauttien herkullisesta maalaisaamiaiseta Navettaravintolassa.

Varjola

 

peurunka, saunat

Peurungan kylpylässä pääset saunomaan tavallisessa suomalaisessa saunassa, infrapunasaunassa ja höyrysaunassa. Voit myös varata yksityiskäyttöön Panorama-saunan, josta avautuu hieno näköala kylpylään. Tilaussaunan yhteydessä on kabinetti ja pukeutumistila 10 henkilölle.
Hotellissa on myös kaksi saunakabinettia, joita voit varata palaveriin tai saunailtaan noin 10 – 20 henkilön seurueelle. Saunojen yhteydessä on kokous- ja takkatila, pukuhuone ja parveke, josta on upea näköala Peurunkajärvelle.
Peurungan rantasauna sijaitsee kauniissa maisemissa Peurunkajärven rannalla. Rantasaunassa on viihtyisä takkatupa 10 – 25 henkilölle. Nauti terassilla ilta-auringon lämmöstä ja pulahda laiturilta virkistävään järviveteen.
Meillä pääset nauttimaan myös perinteisen savusaunan lempeistä löylyistä. Savusaunan lämmitys on oma taiteenlajinsa, se kestää useita tunteja. Savusaunan varauksen yhteydessä varaukseen tulee myös vieressä oleva rantasauna ryhmän käyttöön.
Tilaussaunoille saat varattua Peurungasta myös herkulliset tarjoilut. Kylpylässä voit tilata tarjoilut allasbaarista.

Peurunka

are

Are on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Are tarjoaa ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Aren työskentelee tiiviisti asiakkaidensa kanssa löytääkseen parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

Are

Keski-Suomi – Maailman Saunamaakunta

Keski-Suomessa, Maailman Saunamaakunnassa, on mahdollista kokea upeita saunakohteita. Maakunnassa on helppo tutustua suomalaiseen saunakulttuuriin – saunaperinteet säilyvät ja siirtyvät sukupolvelta toiselle ainutlaatuisissa kohteissa. Keski-Suomessa on paljon erilaisia saunoja ja mahdollisuus kokea hyvin erilaisia saunaelämyksiä, esimerkiksi erilaisissa matkailuyrityksissä tai saunoissa. Maakunta on myös suomalaisen saunateollisuuden sydän.

Kuva: Julia Kivelä / Vsiti Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä saunat

visit jyväskylä region

Sykähdyttävä järviluonto ja neljä kansallispuistoa. Urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Maailman eniten Alvar Aallon arkkitehtuuria, upeita Unescon maaimanperintökohteita ja maailman Saunamaakunnan saunat.

Visit Jyväskylä Region

pohjolan matka

Matkustaminen on arkea, mutta se on myös juhlaa. Pohjolan Matka lupaa, että matkaa tehdään aina hyvässä seurassa ja bussimatkoja siivittävät ikkunoiden takana vaihtuvat vuodenajat ja monimuotoiset maisemat. Aina Kainuun vaaroilta Pohjanmaan lakeuksille, Eurooppaa ja Lappia unohtamatta!

Voit varata Saunabussin omaan käyttöösi soittamalla numeroon 0201 303 329 tai laittamalla sähköpostia tilausajot@pohjolanmatka.fi.

Pohjolan Matka

NYSTAD SAUNA COMPANY

Nystad Sauna Company on uusi luonnonmukainen sauna- ja hyvinvointialan yritys. Löylytuoksut ovat ekologiset, biohajoavat, vegaaniset ja täysin myrkyttömät. Ne ovat turvalliset, helpot ja siistit käyttää. Suomalaisesta lehtirouheesta valmistetut tuoksupussit haudutetaan saunakiulussa ja ne tehostavat saunan hyvinvointivaikutuksia. Löylyn lämmössä koivunlehtien ja yrttien eteeriset öljyt ja niiden vitamiinit imeytyvät ihon ja hengitysteiden kautta kehoosi. Ne rentouttavat ja virkistävät mieltäsi sekä edistävät ylimääräisten nesteiden poistumista kehostasi. Löylytuoksut luovat ihanan kesäisen mökkisaunan puitteet sinulle, missä ikinä saunotkin.

Nystadsauna

saunamaailma

SaunaMaailma rakentaa saunoja erilaisiin tarpeisiin, mm. käsin veistetyt piha- ja mökkisaunat, kaupunkisaunat, taloyhtiösaunat ja edustussaunat. SaunaMaailma luo tiloja ja tuotteita, joiden äärellä voi rauhoittua ja antaa aistien levähtää.
SaunaMaailmassa luonto on läsnä. Kunnioitamme perinteitä ja arvostamme myös nykypäivän ratkaisuja, sekä elävää ja kehittyvää saunakulttuuria. SaunaMaailmalla on myös kasvava oma tuotemerkki, jonka inspiraation lähteenä toimii Suomen luonto.

SaunaMaailman löyly- ja huonetuoksut hellivät aisteja suomalaisen luonnon perinteisillä tuoksuilla.

SaunaMaailman saunahattu on 100% villaa, ja  on  oman ompelijamme tekemä. Hattu suojaa silmiä, korvia ja niskaa. Sopii saunaan, paljuun tai vaikkapa lenkille kylmemmillä keleillä.

SaunaMaailma

Revontuli

Revontulen Saunapolku Iso-Virmas-järven rannassa tarjoaa rentouttavia saunaelämyksiä kolmessa erilaisessa saunassa. Saunapolun sydän on suuri, perinteinen savusauna, jonka pehmeissä löylyissä mahtuu saunomaan isompikin seurue. Modernissa Loitsusaunassa voit hemmotella ihoasi erilaisin saunahoidoin. Höyrysaunatyyppinen telttasauna on monen saunapolkukävijän suosikki. Sen lempeissä löylyissä sujuu myös rauhoittava, lihaksia avaava saunavenyttely. Lisäksi saunapolulla on kaksi kuumaa ulkoporeallasta, joissa voi löylyjen välissä nautiskella keskisuomalaisesta järvimaisemasta. Järvessä pääsee pulahtamaan kesät talvet. Avoimet saunaillat ilmoitetaan Revontulen nettisivuilla sekä Facebookissa.

Revontuli 

Kuva: Julia Kivelä

tahvoset

Tapahtuma-aluetta somistaa upeat LöylyKaveri tuotteet!

LöylyKaveri on keksintö, joka ratkaisee tuoreen vihtan/vastan hankkimisen. Ei tarvitse miettiä, mistä saa oksia taittaa ja paljonko aikaa pitää varata tarvikkeiden hakemiseen. Kaikki osaavat tehdä sen helposti – LöylyKaverin tekaisee lauteille seuraksi minuutissa. Varret poikki, sitominen ja lopuksi voit vaikka istuttaa uuden hiilinielun kasvamaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Esa ”Löylykaveri” Pellikainen

Tahvoset

Saunamestari Pentti Hakala

Tietotaitoaan meille ja kaikille halukkaille jakaa aivan huikea Pentti Hakala! Oli kysymys mistä tahansa saunaan liittyvästä asiasta, vastauksen saat Pentiltä. Pentin SaunaKlinikka toimii tapahtuma-alueella koko tapahtuman ajan!

Kuka on Pentti? 

 • Saunamestari
 • Vihdanteon maailmanmestari
 • Vihtomisen maailmanmestari ( taiteellinen osio )
 • Löylynlyöjät ry:n perustaja (1987), kunniapuheenjohtaja
 • Saunapapat perustaja 2020
 • Kansainvälinen Savusaunaklubi ry:n jäsen
 • Suomen Saunakulttuurin jäsen
 • Saunonut tähän mennessä 518 erilaista savusaunaa
 • Lämmittänyt yli 600 kertaa erilaisia savusaunoja
 • Konsultoinut yli 25 vuotta savusaunan rakentajia
 • Opastanut vihdan tekoa tuhansille ihmisille

Pentti sekä LÖYLYNLYÖJÄT ry järjestävät myös Saunafestivaalit tapahtumaa Ikaalisissa, käyhän tutustumassa!

SANTTUTONTTU ON SUOMEN SAUNATONTTU

 

Sädekeijun kanssa suunnitteilla, missä kädenliikkeessä alkaa se kaikkein hauskin Löylytanssi! Tule Peurunkaan tanssimaan sitä meidän kanssamme!

Santtutonttu kertoo kirjoissaan iloisia reissutarinoita suomalaisista matkailukohteista. Uusi kirja on tekeillä, ja sen kuvitukseen saa lähettää lasten ja saunovien lemmikkien kuvia mukaan! He voivat seikkailla tarinassa omilla nimilläänkin. Palkittua esikoiskirjaa sekä käsintehtyjä saunatontun saunatuotteita on saatavilla messualueen myyntipisteestä.

Saunatonttu

mellis

Tule tutustumaan ja testaamaan Silva Arctica ja Sauna Arctica tuotteisiimme sekä huipputarjouksiin ja LÖÝTÖKORIIN! Suomen puhtaan ja rikkaan luonnon aarteet ovat lähellä sydäntämme; valmistusaineisiin kuuluvatkin villiyrtit, metsämarjoja, luomukoivunmahlaa, turvetta, tervaa ja kotimaisia korkealuokkaisia kasviöljyjä.
Hemmottele hipiäsi hyvinvoivaksi

Mellis