Yleisölle

koko perheen tapahtuma

Olet tervetullut nauttimaan koko perheen kesäpäivästä kanssamme ja tutustumaan Saunamessuihin ja SaunaPark -alueeseen. Tarjolla on päivän aikana paljon saunomiseen ja suomalaiseen saunaperinteeseen liittyviä virikkeitä. Lapsia ovat viihdyttämässä mm. Peurungassa asustava Hilarius Hiiri ja Jypin maskotti Myrsky.

SaunaPark

SaunaPark sijaitsee aivan kilpailualueen välittömässä läheisyydessä, jossa esillä on erilaisia saunaratkaisuja ja kylpytynnyreitä. Alueelle on ostettava 10 euron hintainen ranneke, joka oikeuttaa saunojen ja kylpytynnyreiden vapaaseen käyttöön. Vaihtoehtoisesti 15 euron arvoisella rannekkeella pääset SaunaParkin lisäksi Peurungan kylpylään lauantaina 6.7. kylpylän aukioloaikojen mukaisesti. 

SaunaParkissa kylpemisen yhteydessä on mahdollisuus jäähdytellä pulahtamalla raikkaaseen järviveteen. Alueella on anniskeluoikeudet.

Aukioloaika: klo 12:00-18:00

Varmista paikkasi SaunaParkissa!

Saunamessut

Saunamessut kokoavat yhteen saunojen sekä saunatuotteiden ja -palveluiden tarjoajia. Tule tutustumaan valikoimaan ja löytämään ideoita vaikkapa omaan saunaan.

Aukioloaika: klo 12.00-18.00

Saunamessut, näytteilleasettajat

Tarjoamme näytteilleasettajille erikokoisia vuokrapaikkoja. Mikäli yrityksenne toimii ihonhoidon, saunomisen, hygienian tai joidenkin muiden suomalaiseen saunakulttuuriin liittyvien tuotteiden parissa, Saunamessut ovat juuri teille. Lisätiedot: jussi@ext.fi / 0400 603 648

ILTAJUHLA


Iltajuhlassa esiintyy Royal Sailing Club Band, joka tarjoaa kokoelman 60-90 lukujen hittejä The Beatlesin ja Dire Straitin tuontannosta Suomipopin klassikoihin. Iltajuhla järjestetään Kylpylähotelli Peurungassa.

Päivitämme ohjelmistoa jatkuvasti