saunapark

SaunaPark keskittää Peurunkajärven rannalle useita erilaisia saunoja ja kylpytynnyreitä. Oletko koskaan kokeillut saunomista konttisaunassa? Entäpä vanhassa Taunuksessa? Nämä ja monet muut koettavissa ja nähtävillä Peurungassa! 15 euron pääsymaksu sisältää SaunaParkin sisäänpääsyn lisäksi myös Peurungan kylpylän käytön. 
SaunaPark alueella on käytössä retkisuihkut järvivedellä. Suosittelemme 15€ ranneketta joka sisältää Kylpylän käytön.

SaunaParkin saunat ja paljut 

Savotan 15 hengen Party telttasaima, Hiisi telttasauna, Saunus, TylöHelon Konttisauna, Peurungan rantasauna, Peurungan savusauna ja Kiramin 5 paljua.

 

Varmista paikkasi SaunaParkkissa!

Savotta Hiisi telttasauna

SAVOTTA ON TEHTY KESTÄMÄÄN 
”Tehdään paremmin kuin muut. Tehdään niin, että kestää!” Näin päätti Allan Halme vuonna 1955 kun hän ja vaimonsa Marjatta rupesivat valmistamaan rukkasia ja reppuja metsätyömiehille, perustaen yrityksen josta kasvoi nykypäivän Finn-Savotta.

Yli 60 vuotta myöhemmin kolmas Savotta-yrittäjäsukupolvi jatkaa perustajiemme työtä. Ydinosaamisemme tänä päivänä on korkealaatuisten ja käytännöllisten varusteiden suunnittelussa ja tuotannossa, tärkeimpänä kantolaitteet ja teltat vaativaan ammatti- ja harrastekäyttöön.

Perheyrityksen lisäksi olemme perhe, tärkeimpänä arvonamme on avoimuus. Yrityksenä ja perheenä jaamme niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin emmekä pelkää oppia virheistämme. Vastustamme kertakäyttökulttuuria, valmistamme tuotteemme kestämään ja teemme tämän tinkimättömästi!

Savotta telttasaunat

SAVOTTA PARTY TELTTASAUNA

TELTTASAUNASSA ON TILAA JA TUNNELMAA
Suomalainen Savotan telttasauna sopii suuremmallekin ryhmälle ja on varmasti monelle saunojalle uusi kokemus. Telttasaunan jatkuvalämmitteinen puukiuas lämpiää nopeasti ja toimii esim. ulkoilupäivän päätteeksi rentouttavan saunavenyttelyn paikkana.

Savotta

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen perheyritys jonka juuret on Sastamalassa. Yrityksemme valmistaa pääasiassa korkealaatuisia, puulämmitteisiä kylpytynnyreitä, sekä monipuolisen valikoiman erilaisia
varusteita ja lisätarvikkeita. Tuoteperheeseemme kuuluu myös Corten-teräksestä valmistetut Outstanding by Kirami tuotteet sekä vuoden 2019 uutuutena Kiramin FinVison -sauna. Kirami on Euroopan suurin kylpytynnyrien toimittaja ja vientimme ylettyy jopa Japaniin.

Kirami

peurunka

Ranta- ja savusauna
Peurunka-järven rannalla sijaitsee tunnelmallinen rantasaunamme, jonka yhteyteen on varattavissa myös savusauna. Rantasaunan yhteydessä on myös viihtyisä takkatupa 10-25 henkilölle. Erityisesti savusaunan edestä avautuva ranta on loivasti syvenevä ja sopii näin hyvin myös lapsille. Saunat sijaitsevat lämmittävässä ilta-auringossa.

Peurunka

peurunka savusauna

Ranta- ja savusauna
Peurunka-järven rannalla sijaitsee tunnelmallinen rantasaunamme, jonka yhteyteen on varattavissa myös savusauna. Rantasaunan yhteydessä on myös viihtyisä takkatupa 10-25 henkilölle. Erityisesti savusaunan edestä avautuva ranta on loivasti syvenevä ja sopii näin hyvin myös lapsille. Saunat sijaitsevat lämmittävässä ilta-auringossa.

Peurunka

tylöhelo konttisauna

TylöHelo
TylöHelo konttisauna
merikonttiin rakennettu, terassi, eteinen, suihku ja löylyhuone, TylöHelon kiuas automaattilöylyillä: löylyä voi ”heittää” kiukaalle vetäisemällä vivusta, manuaalilöylynheitto myös mahdollinen, iso maisema- ikkuna.


Sauna- ja höyryharrastajat
Olemme TylöHelo, maailman johtava sauna- ja höyrysauna- valmistaja. Tekemisemme ja kokemuksemme hyvinvoinnista erottavat meidät muista. Tuotteillemme ominaista sisäistä ylpeyden- tunnetta ja aitoa kokemusta ei voida jäljitellä. Ihmiset  kulissien takana mahdollistavat sen. Innovaattorit, visionäärit, yrittäjät. Kova työ ja sitoutuminen asiakkaidemme tarpeisiin ja luontainen tarve tehdä jatkuvasti paremmin ja edistää terveyttä ja kuntoa

TylöHelo

Saunus

Tule testaamaan maailman ainoa SAUNUS eli saunaksi muuttunut Taunus-auto. 

Saunus

saunapäivä

SAUNAPÄIVÄ

Warner Bros. Finland kuvaa parhaillaan neliosaista “Saunapäivä”-nimistä tv-sarjaa
YLE 1:n kesään 2019. Ohjelman ympärille rakentuu myös radio- ja somesarjoja
Ylen eri kanaviin.

Saunapäivä tapaa lauteilla yhteiskunnallisia vaikuttajia, julkisuudesta tuttuja taiteilijoita, kansainvälisiä vieraita sekä persoonallisia saunaporukoita. Saunapäivän kultainen sauna kiertää juontaja Tuija Pehkosen matkassa ympäri Suomen ja sen lauteille matkustaa saunojia ympäri maailmaa.

Ylen kärkihanke, Saunapäivä-kampanja huipentuu kaksi tuntiseen suoraan lähetykseen ja kaikkien yhteiseen Saunapäivään 27. heinäkuuta. Suoran lähetyksen aikana on tarkoitus saada Suomen kaikki yleiset saunat auki ja mahdollisimman moni suomalainen pyllypari lauteille.

Saunaa juhlistetaan juuri nyt, koska yleiset saunat ja yhdessä saunominen on trendinä kovassa nousussa. Lisäksi suomalainen saunominen on ensimmäinen asia, jota Suomesta haetaan Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle. Haluamme saada suomalaiset havahtumaan siihen, miten ainutlaatuinen saunaperinne meillä on.

Katso ohjelmaa lauantaisin Yle1:ltä klo:19:30-20:30 6.7/13.7/20.7 ja klo: 19:30-22:15 27.7.
Kampanjan nettisivut 

Saunapäivä

SAUNAHOST - NOORA KOKKO

SaunaParkkiin teidät vastaanottaa oma ihana saunahoustimme Noora Kokko. Saunahostimme keskustelee mielellään suomalaiseen saunakulttuuriin ja elämiseen liittyvistä asioista.

Sydämellisesti tervetuloa!

Haluaisitko tarjota esimerkiksi ulkomaalaisille vieraillesi kokemuksen suomalaisessa saunassa tai valmistaa suomalaista herkullista ruokaa ja nauttia illallisen yhdessä?  Your Local Host Noora Kokko tarjoaa tämän ja paljon muita aktiviteetteja Laukaassa! Lisätietoa: www.yourlocalhost.fi