saunamessut

varjola

Varjolassa on mahdollista kokeilla monenlaista aktiviteettia, mm. koskenlaskua, koskiseikkaluja, tankofutista, värikuulasotaa, viinitastingia ja paljon muuta. Ohjelman lomaan Maalaisbistrosta löytyy herkullinen ruokalista ja kahvilan ihanat herkut. Varjolassa myös majoitut tasokkaasti luonnon helmassa, nauttien herkullisesta maalaisaamiaiseta Navettaravintolassa.

Koskenlaskuohjelma

savotta

TEHTY KESTÄMÄÄN VUODESTA 1955
”Tehdään paremmin kuin muut. Tehdään niin, että kestää!” Näin päätti Allan Halme vuonna 1955 kun hän ja vaimonsa Marjatta rupesivat valmistamaan rukkasia ja reppuja metsätyömiehille, perustaen yrityksen josta kasvoi nykypäivän Finn-Savotta.

Yli 60 vuotta myöhemmin kolmas Savotta-yrittäjäsukupolvi jatkaa perustajiemme työtä. Ydinosaamisemme tänä päivänä on korkealaatuisten ja käytännöllisten varusteiden suunnittelussa ja tuotannossa, tärkeimpänä kantolaitteet ja teltat vaativaan ammatti- ja harrastekäyttöön.

Perheyrityksen lisäksi olemme perhe, tärkeimpänä arvonamme on avoimuus. Yrityksenä ja perheenä jaamme niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin emmekä pelkää oppia virheistämme. Vastustamme kertakäyttökulttuuria, valmistamme tuotteemme kestämään ja teemme tämän tinkimättömästi!

Vuosikymmenten saatossa keräämäämme kokemusta ja hiomiamme taitoja ovat mm. raskaan teollisuuden tekninen ompelu, laserleikkuu, metallintyöstö, automaatio, materiaali ja rakennetuntemus ja vahva käsitys loppukäyttäjän tarpeista.

Tällä hetkellä Finn-Savotalla on kaksi toimipistettä, päätoimistot ja tehdas Karstulassa, Suomessa ja toinen tehdas Tartussa, Virossa, jotka työllistävät yhteensä noin 100 henkilöä. Toimimme sekä kaupallisella puolella vähittäismyynnissä sekä B2B ja viranomaismarkkinoilla. Asiakkaamme ovat mm. vaativat eränkävijät, pelastusjärjestöt, puolustusvoimat ja poliisilaitokset niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Savotta

 

harvia

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Harvia on toiminut vuodesta 1950. Tänä päivänä Harvia tarjoaa kiukaiden ohella maailman eri sauna-
ja spa-kulttuureihin sopivat saunahuoneet, infrapuna- ja höyrysaunat, digitaaliset ohjauskeskukset sekä saunatarvikkeet. Harvian valikoimiin kuuluvat myös saunan sisustusratkaisut lauteista kaiuttimiin ja
valaistusratkaisuihin. Tarjoamme saunomiseen ja spa-elämyksiin liittyvät kokonaisratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja tiloihin.

Harvia

salvos

Lapellandin ainutlaatuinen sauna- ja mökkivaunujen mallisto avaa oven täysin uudenaikaiseen asumisen muotoon. Lapelland-rakennukset kulkevat helposti juuri sinne, missä tahdot vapaa-aikaasi viettää. Ne eivät vaadi kalliita pohjatöitä, perustuksia tai edes omaa tonttia. Rakennukset asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää. Lapelland toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyjä ja pintakäsittelyjä myöten.
Mökkivaunu saunalla on markkinoiden nerokkain ratkaisu saunamökistä pihallesi tai vaikkapa järvenrantaan.

Saunalla varustettu mökkivaunu on tilaihme. Kuuden hengen istuinryhmä muuntuu käden käänteessä parivuoteeksi. Energiatehokas led-valaistus toimii kätevästi kauko-ohjauksella. Suuren lasiluukun läpi on rentouttavaa seurata takkatulen rätinää. Monipuolisesti varustettu keittiö tarjoaa mahdollisuudet aterioiden valmistukseen ja ruoan säilytykseen. Lämpöeristetty mökkivaunu soveltuu niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. 

Lappenland

 

huliswood

Kelo – tuo pohjoisen vuosisatoja vanha arvopuu. Rouhea, luonnollinen ja kaunis materiaali.
Kelo elää yhdessä kanssasi. Heijastaa pinnassaan ainutlaatuisesti elettyä elämää. Upea sydänpuun punertava väri sekä uurteet ja pahkat kuuluvat kelon ominaisuuksiin. Ne antavat uniikin ilmeen jokaiselle tuotteelle.
Karstulalaisen Huliswood Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu kelo kaikissa muodoissaan – tukeista sahatavaraan ja hirsikehikoihin, ja pannunalusesta maailman suurimpaan keloravintolaan.

Huliswood

KOTIPARI

“Olemme suomalainen perheyritys Suonenjoella. Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä kierrätettävästä materiaalista. Relax-saunavihtaa voit käyttää missä ja milloin tahansa, hankkia kotiin tai viedä vaikka mökkituliaiseksi. Haluamme tuottaa miellyttäviä ja elämyksellisiä saunakokemuksia kaikille saunan ystäville. Tee saunahetkestä elämys!

Saunavihta

peurunka

Tule tutustumaan Peurungan tulevaan pikkujoulukauteen sekä laajaan valikoimaan erilaisia aktiviteetteja kesä- ja syyspäivien iloksi.

Peurunka

TaulunKartano_2630aromisauna

TAULUN kartano

Hyvän palvelun Maalaiskartano
Vierailetpa meillä yritysasiakkaana, perhejuhlassa tai lomamatkalla, meille on ilo työskennellä sen eteen, että kokemuksesesi on onnistunut ja ainutlaatuinen.
On siinä vaan tunnelmaa, kun ympärillä on yli 100 v historiaa. Vieraanamme nautit menneen ajan hengessä, nykyajan mukavuuksilla majoituksesta ja paikallisesta, meillä tehdystä ruuasta.
Olemme osa A & C Ravintolat perheyritystä, jonka arvomaailmassa perinteet ja ekologisuus ovat kulmakiviä.”

Taulun Kartano

Revontuli

Revontulen Saunapolku Iso-Virmas-järven rannassa tarjoaa rentouttavia saunaelämyksiä kolmessa erilaisessa saunassa. Saunapolun sydän on suuri, perinteinen savusauna, jonka pehmeissä löylyissä mahtuu saunomaan isompikin seurue. Modernissa Loitsusaunassa voit hemmotella ihoasi erilaisin saunahoidoin. Höyrysaunatyyppinen telttasauna on monen saunapolkukävijän suosikki. Sen lempeissä löylyissä sujuu myös rauhoittava, lihaksia avaava saunavenyttely. Lisäksi saunapolulla on kaksi kuumaa ulkoporeallasta, joissa voi löylyjen välissä nautiskella keskisuomalaisesta järvimaisemasta. Järvessä pääsee pulahtamaan kesät talvet. Avoimet saunaillat ilmoitetaan Revontulen nettisivuilla sekä Facebookissa.

Revontuli 

Kuva: Julia Kivelä

Kirami

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen perheyritys jonka juuret on Sastamalassa. Yrityksemme valmistaa pääasiassa korkealaatuisia, puulämmitteisiä kylpytynnyreitä, sekä monipuolisen valikoiman erilaisia
varusteita ja lisätarvikkeita. Tuoteperheeseemme kuuluu myös Corten-teräksestä valmistetut Outstanding by Kirami tuotteet sekä vuoden 2019 uutuutena Kiramin FinVison -sauna. Kirami on Euroopan suurin kylpytynnyrien toimittaja ja vientimme ylettyy jopa Japaniin.

Kirami

NYSTAD SAUNA COMPANY

Nystad Sauna Company on uusi luonnonmukainen sauna- ja hyvinvointialan yritys. Löylytuoksumme ovat ekologiset, biohajoavat, vegaaniset ja täysin myrkyttömät. Ne ovat turvalliset, helpot ja siistit käyttää. Suomalaisesta lehtirouheesta valmistetut tuoksupussit haudutetaan saunakiulussa ja ne tehostavat saunan hyvinvointivaikutuksia. Löylyn lämmössä koivunlehtien ja yrttien eteeriset öljyt ja niiden vitamiinit imeytyvät ihon ja hengitysteiden kautta kehoosi. Ne rentouttavat ja virkistävät mieltäsi sekä edistävät ylimääräisten nesteiden poistumista kehostasi. Löylytuoksumme luovat ihanan kesäisen mökkisaunan puitteet sinulle, missä ikinä saunotkin.

Nystadsauna

LEDIFY

LEDIFY on raisiolainen perheyritys, jonka historia alkoi vuonna 2007. Toimintaamme ohjaavat suomalaiset arvot ja henkilökuntamme aito intohimo ja vuosien kokemus luoda uusia valaistusratkaisuja. Tarjoamme laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja LED-alaisimia pienimmästä saunasta aina suurempiin kokonaisuuksiin.

Saunavalaisintuote perheillemme SaunaLED, KUIVI ja LAUDEVALO on myönnetty Avainlippu-symboli merkkinä suomalaisesta työstä.

Ledify

saunaboulevard

SaunaBoulevardilla voit nauttia saunasta kaikilla aisteilla. Yhdistelemme rohkeasti perinteistä suomalaista saunaa ja
saunakulttuuria sekä tuomme sinne uusia, jopa eksoottisiakin mausteita ja twistejä! Toimimme kylpylöistään tunnetussa
Unkarissa, Budapestissä ja Suomessa Porissa; todella oudossa mutta ehdottoman uniikissa kaupungissa Satakunnassa. Haluamme esitellä Saunanlämmityksen MM-kisoissa hauskat SaunaRituaalin puiset, 100%
käsityönä valmistetut sandaalit! Sandaalit on valmistettu lepästä, joka on käsitelty kosteutta hylkiväksi parantaen
sandaalien käyttöikää huomattavasti. Mikrohuokoinen pohjakumi
estää liukastumista märillä pinnoilla. Sandaaleja löytyy koossa 35-47. Laita sandaalit jalkaan ja tunne luonnonmateriaalin hierova
efekti jaloissasi. Erotut muuten takuuvarmasti joukosta altaalla, uimahallissa, kylpylässä, lomalla tai missä vaan, sillä jokainen sandaalipari on yksilöllinen taideteos johtuen puun elävästä
pinnasta. Tervetuloa tutustumaan!

Saunaboulevard

SANTTUTONTTU ON SUOMEN SAUNATONTTU

 

Sädekeijun kanssa suunnitteilla, missä kädenliikkeessä alkaa se kaikkein hauskin Löylytanssi! Tule Peurunkaan tanssimaan sitä meidän kanssamme!

Santtutonttu kertoo kirjoissaan iloisia reissutarinoita suomalaisista matkailukohteista. Uusi kirja on tekeillä, ja sen kuvitukseen saa lähettää lasten ja saunovien lemmikkien kuvia mukaan! He voivat seikkailla tarinassa omilla nimilläänkin. Palkittua esikoiskirjaa sekä käsintehtyjä saunatontun saunatuotteita on saatavilla messualueen myyntipisteestä.

Saunatonttu

lehtopeat

Olemme turvetuotantoon erikoistunut yritys, jolla on pitkät perinteet turpeen nostossa ja jatkojalostuksessa.
Nykyään jalostamme turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja teemme LehtoPeat turvetuotteita.

Hoitoturpeemme nostamme yrityksen omistamasta suosta.

Lehtosuon hoitoturvekerrostuma on todettu erinomaiseksi Geologisen tutkimuskeskuksen tutkimuksessa.

Lehtopeat

mellis

Tule tutustumaan ja testaamaan Silva Arctica ja Sauna Arctica tuotteisiimme sekä huipputarjouksiin ja LÖÝTÖKORIIN! Suomen puhtaan ja rikkaan luonnon aarteet ovat lähellä sydäntämme; valmistusaineisiin kuuluvatkin villiyrtit, metsämarjoja, luomukoivunmahlaa, turvetta, tervaa ja kotimaisia korkealuokkaisia kasviöljyjä.
Hemmottele hipiäsi hyvinvoivaksi

Mellis

hyvien löylyjen salaisuus

Sieltä ei halua lähteä pois! Hyvässä saunassa on yksinkertaisesti nautinnollista saunoa ja viipyillä. Hyvä saunomiselämys vaatii hyvän saunan ja hyvän saunaseuran.

Tuoretta tietoa hyvän saunan rakentamisesta sekä vanhan saunan korjaamisesta ja tuunaamisesta tarjoaa kesäkuun puolessa välissä julkaistu Lassi A. Liikkasen teos Hyvien löylyjen salaisuus (Rakennustieto).

Kirjan tekijä mukana Saunamessuilla

Lasse Liikkanen Saunalogia

tahvoset

Saatavilla on uusi ihme lauteille. Löylykaveri on keksintö, joka ratkaisee tuoreen vihtan/vastan hankkimisen. Ei tarvitse miettiä, mistä saa oksia taittaa ja paljonko aikaa pitää varata tarvikkeiden hakemiseen. Kaikki osaavat tehdä sen helposti – Löylykaverin tekaisee lauteille seuraksi minuutissa. Varret poikki, sitominen ja lopuksi voit vaikka istuttaa uuden hiilinielun kasvamaan.
Esa “Löylykaveri” Pellikainen esa.pellikainen@mail.suomi.net

Tahvoset